Üveg-agyag gömb tálacskák

újdonság

Kedves Vásárlóim!

Büszkén mutatom be az "Üveg-agyag" projektet, amely a "Re-built Glass" kísérleteim során született meg. Ez a kollekció a fenntarthatóság jegyében jött létre, csakis újrahasznosított anyagokból: száraz agyagok és üvegtörmelék keverékéből. A gömbök méretei 15, 18 és 22 cm, és a három darabos kollekció ára 75 000 Ft.

Ezek a gömbök nem csupán dekoratív elemek, hanem a fenntartható tervezés és a környezettudatos alkotás szimbólumai. A különböző agyag- és üvegtörmelékek rétegződésével és kombinációjával kísérletezve olyan rendkívüli textúrákat és tapintható új üveg-kerámia felületeket hoztam létre, amelyek a két anyagban rejlő feszültségeket is kutatják.

Az "Üveg-agyag" projekt egyik legizgalmasabb eleme az új gyúrható üvegem, amely lehetővé teszi az üveghulladék kézzel való formázását. Az agyag felhasználásánál is újrahasznosított agyagokat használok, és anyagában keverem az üveghulladékkal, hogy új értéket teremtsek a hulladékból.

A "Micsoda az ember?" című művészeti alkotásaimmal az emberi alkotás és a természet kapcsolatát, valamint az emberi és mesterséges anyagok összegyúrhatóságát vizsgálom. Vajon teremthetünk-e úgy, hogy ne romboljunk? Ezek a kérdések vezérelnek alkotásaim során.

Az itt látható üvegagyag tál 50% újrahasznosított agyag és 50% építészeti üveghulladék keverékéből készült, és tökéletes példája annak, hogyan hozhatunk létre új értéket a már meglévő anyagokból.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal! Várom szeretettel jelentkezésedet, hogy együtt fedezhessük fel az "Üveg-agyag" projekt által kínált végtelen lehetőségeket.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

75 000 Ft