Üveg-agyag nagy tál

újdonság

Kedves Vásárlóim!

Örömmel osztom meg veletek az "Üveg-agyag" projekt legújabb darabját: egy 26 cm átmérőjű gömb alakú nagy tál, amely ugyanazokat a pozitív üzeneteket hordozza, mint a kollekció többi alkotása.

A fenntarthatóság és az újrahasznosítás szimbóluma. Ez a tál a környezettudatos tervezés és az újrahasznosított anyagokból való alkotás eredménye. A gömb formája az egyszerűség és a tökéletesség metaforája, míg az üveg és az agyag kombinációja a természet és az emberi innováció harmóniáját szimbolizálja.

Egy darab, amely inspirál. A tál nem csupán egy gyönyörű és funkcionális tárgy, hanem egy olyan művészeti alkotás is, amely arra ösztönzi a szemlélőt, hogy gondolkodjon el a fenntarthatóság fontosságán és a környezetünkkel való kapcsolatunkon.

Tökéletes ajándék vagy otthoni dísztárgy. Legyen szó egy különleges alkalomról vagy egyszerűen csak arról, hogy egyedi stílust visz otthonába, ez a tál tökéletes választás lehet. A gömb alakú nagy tál nem csak a szemnek, hanem a léleknek is örömöt szerez.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal! Várom szeretettel jelentkezésedet, hogy együtt fedezhessük fel az "Üveg-agyag" projekt által kínált végtelen lehetőségeket.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

34 990 Ft