Üveg-agyag amorf tál

Kedves Vásárlóim!

Ismét egy izgalmas darabot szeretnék bemutatni nektek az "Üveg-agyag" projektből: az "Amorf" kollekcióm egyik különleges tálját. Méretei 25 x 18 x 8 cm, és ahogy az előző alkotások, ez is a fenntarthatóság és az újrahasznosítás szellemében készült.

Ez a tál az amorf formák és a természetes anyagok ötvözetéből született. Az üveg és az agyag találkozása itt is egyedi textúrát és vizuális élményt nyújt, miközben a két anyag közötti feszültségek harmonikus egyensúlyát kutatja.

A természet és a művészet találkozása. Az "Amorf" kollekció minden darabja egy-egy művészeti kísérlet, ahol az üveg és az agyag, mint két különböző világ, egymásba fonódik, és új formákat hoz létre. A tálak nem csupán szépek, hanem gondolatébresztőek is, arra ösztönözve bennünket, hogy újra gondoljuk a környezetünkkel való kapcsolatunkat.

Egyedi és fenntartható design. Ha egy olyan darabot keresel, amely nem csak otthonod díszítésére szolgál, hanem a fenntarthatóság üzenetét is hordozza, az "Amorf" kollekció táljai tökéletes választás lehetnek.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal! Várom szeretettel jelentkezésedet, hogy együtt fedezhessük fel az "Amorf" kollekció által kínált végtelen lehetőségeket.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

34 990 Ft