Türkiz/fehér/topáz buborékos üvegtál

Kedves Vásárlóm!

Engedje meg, hogy bemutassam ezt a  különleges darabot a kollekciómból: egy türkiz, fehér és topáz színekben pompázó buborékos üvegtálat, melyet a fusing és rogyasztásos technológiával készítettem. Minden egyes tálam magassága 23-26 cm között, szélessége pedig 35-40 cm között változik, így garantáltan egyedi és megismételhetetlen.

Ez a tál nem csupán egy tárgy számomra; minden egyes darabja a szívem egy-egy darabkáját képviseli. A melegen formált üveg és a színek játéka minden tálban egyedi történetet mesél el.

Ha szeretnéd még személyesebbé tenni ezt a különleges darabot, vállalom a gravírozást is. Legyen szó egy névről, fontos dátumról vagy akár egy rövid üzenetről, minden szóval tovább növelem a tál egyediségét. A gravírozásért szavanként 500 Ft-ot számítok fel, de a részleteket szívesen megbeszélem veled e-mailben vagy telefonon.

Ez a tál tökéletes ajándék lehet ballagásra vagy esküvőre is, hiszen nem csak szép, de maradandó emléket is jelent az ünnepelt számára.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal! Várom szeretettel jelentkezésedet, hogy együtt alkothassunk valami igazán különlegeset.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

49 990 Ft