Türkiz Deák Design egyedi üveg függő lámpabúra

Újdonság

Kedves Érdeklődő!

Örömmel mutatom be a Deák Design egy újabb csodálatos darabját: a türkiz színű egyedi üveg függő lámpabúrát. Ez a lámpabúra a kézműves üvegformálás mesterségének csúcsát képviseli, ahol minden egyes darab egyedülálló formavilággal bír, köszönhetően a speciális technológiai eljárásnak.

Egyedi és meleg hangulatú. A lámpabúra minden egyes darabja különleges és megismételhetetlen, így biztos lehet benne, hogy az Ön otthonába kerülő lámpabúra valóban egyedi lesz. A türkiz színű üveg használata nem csak egy meleg és otthonos megjelenést kölcsönöz, hanem a természetes anyagokkal való harmóniát is otthonába hozza.

Tökéletes harmónia. A lámpabúra letisztult vonalvezetése és a türkiz szín használata egy olyan harmonikus darabot teremt, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, legyen az modern vagy klasszikus stílusú.

Ha felkeltettem az érdeklődését, és szeretne egy valóban egyedi és stílusos függő lámpabúrát otthonába, kérem, keressen bizalommal e-mailon vagy +3670 948 88 99-es telefonszámon.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

68 500 Ft