Türkiz Deák Design egyedi üveg állólámpa

Újdonság

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam a Deák Design egyik káprázatos darabját: a türkiz színű egyedi üveg állólámpát. Ez a lámpa a kézműves üvegformálás mesterségének csúcsát képviseli, ahol minden egyes darab egyedülálló formavilággal bír, köszönhetően a speciális technológiai eljárásnak.

Egyedi és lenyűgöző. A lámpa minden egyes darabja különleges és megismételhetetlen, így biztos lehet benne, hogy az Ön otthonába kerülő lámpa valóban egyedi lesz. A türkiz színű üveg használata nem csak egy friss és élénk megjelenést kölcsönöz, hanem a tenger és az ég színének harmóniáját is otthonába hozza.

Tökéletes harmónia. Az állólámpa letisztult vonalvezetése és a türkiz szín használata egy olyan harmonikus darabot teremt, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, legyen az modern vagy klasszikus.

A lámpatalp magassága búra nélkül 130 cm, míg a hullámzó búra magassága 20-25 cm, szélessége pedig 30-35 cm, így a lámpa méretei ideálisak bármilyen térbe.

Ha felkeltettem az érdeklődését, és szeretne egy valóban egyedi és stílusos állólámpát otthonába, kérem, keressen bizalommal a +3670 948 88 99-es telefonszámon.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

110 000 Ft