Türkiz buborékos üvegtál

Kedves Vásárlóm!

Ismét egy különleges darabot szeretnék megosztani veled: egy kék és fehér színű buborékos üvegtálat, amelyet a fusing és rogyasztásos technológiával készítettem. A tál méretei ugyanazok, mint a türkiz változaté: magassága 23-26 cm, szélessége pedig 35-40 cm között mozog, így minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen.

Ez a tál a kék tenger nyugalmát és a fehér felhők tisztaságát hozza el otthonodba. A buborékok játéka pedig élettel tölti meg a teret, mintha csak egy friss nyári szellő fújna át a szobán.

Gravírozási szolgáltatásommal tovább növelheted a tál személyességét, legyen szó egy kedves névről, fontos dátumról vagy egy meghitt üzenetről. A gravírozásért szavanként 500 Ft-ot számítok fel, de a részleteket szívesen megbeszélem veled e-mailben vagy telefonon.

Ez a tál nem csak egy gyönyörű dísztárgy, hanem egy olyan ajándék is lehet, amely örök emléket állít egy különleges alkalomnak, legyen az ballagás vagy esküvő.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal! Várom szeretettel jelentkezésedet, hogy együtt alkothassunk valami igazán különlegeset.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

49 990 Ft