Sárga Deák Design egyedi üveg állólámpa

Újdonság

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam a Deák Design egyik exkluzív darabját: a sárga színű egyedi üveg állólámpát. Ez a lámpa a kézműves üvegformálás mesterségének csúcsát képviseli, ahol minden egyes darab egyedülálló formavilággal bír, köszönhetően a speciális technológiai eljárásnak.

Egyedi és kifinomult. A lámpa minden egyes darabja különleges és megismételhetetlen, így biztos lehet benne, hogy az Ön otthonába kerülő lámpa valóban egyedi lesz. A színtiszta üveg használata garantálja, hogy a lámpa nem csak funkcionális, hanem díszítő elemként is tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe.

Minimalista szépség. Az állólámpa letisztult vonalvezetése és a színtiszta sárga üveg használata egy olyan harmonikus darabot teremt, amely Saint-Exupéry szavait idézi: a tökéletesség abban rejlik, hogy már nincs mit elvenni belőle.

A lámpatalp magassága búra nélkül 130 cm, míg a hullámzó búra magassága 20-25 cm, szélessége pedig 30-35 cm, így a lámpa méretei ideálisak bármilyen térbe.

Ha felkeltettem az érdeklődését, és szeretne egy valóban egyedi és stílusos állólámpát otthonába, kérem, keressen bizalommal a +3670 948 88 99-es telefonszámon.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

110 000 Ft