Re-built Glass nagy dohányzóasztal

újdonság

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam a Re-built Glass kollekcióm egyik csúcsdarabját: egy nagyméretű, 80 cm átmérőjű kör alakú dohányzóasztalt, melynek asztallapja 15 mm vastag, újrahasznosított építészeti üvegből készült. A talp modulárisan összerakható, edzett, ragasztott biztonsági üvegből áll, 20 mm vastagsággal, garantálva a stabilitást és eleganciát.

Funkcionalitás és stílus egyben. Az asztal nem csak praktikus, hanem látványos is. Átlátszósága révén tágasabbá teszi a teret, miközben a fényjátékával egyedülálló vizuális élményt nyújt. A fenntartható tervezés jegyében készült, hiszen az újrahasznosított üveg felhasználása mellett a design is egyedi és modern.

Az újrahasznosítás művészete. A Re-built Glass asztalok nem csupán bútordarabok, hanem a fenntarthatóság és az innováció szimbólumai is. Az EDIDA "oscar"-díjas Re-built-glass doors projekt keretében készült ez a darab is, mely az építészeti üveghulladék újrahasznosításának és átalakításának lehetőségeit mutatja be.

Színvariációk és textúrák. A saját receptem szerint színezett és csiszolt üvegpanelok végtelen színvariációt kínálnak, így minden asztal egyedi és megismételhetetlen. 

Ha Ön is fontosnak tartja a fenntartható fejlődést és egy olyan asztalt szeretne, amely stílusos kiegészítője lehet otthonának, keressen bizalommal a +3670 948 88 99-es telefonszámon.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

180 000 Ft