Re-built Glass dohányzóasztal

újdonság

Kedves Érdeklődő!

Örömmel tájékoztatom, hogy a Re-built Glass kollekcióm egy kisebb, de ugyanolyan lenyűgöző darabját is kínálom: egy 50 cm átmérőjű kör alakú dohányzóasztalt. Az asztallap itt is 15 mm vastag, újrahasznosított építészeti üvegből készült, míg a talp modulárisan összerakható, edzett, ragasztott biztonsági üvegből áll, 20 mm vastagsággal.

Kompakt elegancia. Ez az asztal tökéletes választás kisebb terekbe, ahol a kompaktság és a funkcionalitás kulcsfontosságú. Az átlátszó asztalláb és a fényjáték továbbra is biztosítja azt a vizuális élményt, amelyet a nagyobb méretű társai is nyújtanak, miközben kevesebb helyet foglal el.

Fenntartható design minden térbe. A kisebb méret ellenére ez az asztal is ugyanazokat az üzeneteket közvetíti: a fenntarthatóság és az újrahasznosítás fontosságát, valamint a design és a funkcionalitás tökéletes összhangját.

Ha érdekli ez a különleges és stílusos darab, amely a modern design és a környezettudatosság jegyében készült, kérem, keressen bizalommal a +3670 948 88 99-es telefonszámon.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

120 000 Ft