Oxidok és Nemesfémek Tál

új termék

Kedves Vásárlóm!

Engedje meg, hogy bemutassam az "Oxidok és nemesfémek" című alkotásomat, amely 2024-ben született meg a műhelyemben. Ez a műalkotás a felületi textúrák és színek gazdagságára összpontosít, ahol a különböző nemesfémeket (arany, réz, ezüst) üvegrétegek közé szorítva teremtek megdöbbentő felületeket. A 50 cm átmérőjű hullámzó tál formájában megjelenő művem a kontrasztok és feszültségek harmonikus egyensúlyát kutatja.

A szépség, ami mélyebb a felszínnél. Az "Oxidok és nemesfémek" nem csupán egy tárgy; ez egy olyan művészeti kifejezés, amely a látványos textúrákon és színeken keresztül beszél hozzánk. A fémek és az üveg közötti párbeszéd egy olyan vizuális nyelvet hoz létre, amely a nézőt is részesévé teszi a kontrasztok feloldásának folyamatában.

Egy darab, amely érzelmeket ébreszt. Ez a tál tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretik a mély, érzelmekkel teli művészetet, és akik egy olyan darabot keresnek, amely nem csak dekoráció, hanem inspiráció is lehet otthonukban vagy munkahelyükön.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal! Várom szeretettel jelentkezésedet, hogy együtt fedezhessük fel az "Oxidok és nemesfémek" által kínált végtelen lehetőségeket.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

139 000 Ft