Nagy Fehér Korall Üvegtál

új termék

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam a Deák Design egyik legmerészebb és leg gondolatébresztőbb darabját: a Nagy Fehér Korall Üvegtálat. Ez a dísztál nem csupán egy tárgy; egy üzenet, egy figyelemfelhívás a korallzátonyok pusztulására és annak globális következményeire.

A fehér változat ugyanazt az eleganciát és figyelemfelkeltő megjelenést nyújtja mint a fekete, miközben a tiszta és világos színvilág frissességet és világosságot visz az otthonába. 

Egyedi és jelentőségteljes. A tálat újrahasznosított anyagból készítettem, és minden egyes darabja más és más, akárcsak a természetben a korallzátonyok. A tálat úgy formáltam, hogy az a tengeri korallszigetek törékenységét és fontosságát idézze meg.

Művészi és fenntartható. A dísztál méretei 27 cm magasságú és 40x35 cm széles és hosszú, talpszélessége 12 cm, így domináns és figyelemfelkeltő eleme lehet otthonának vagy irodájának. A tálat a természetes élővilág megóvásának szándékával készítettem, hogy felhívjam a figyelmet a környezetünk védelmének sürgősségére.

Ha érdekli ez a különleges és gondolatébresztő dísztál, vagy további információra van szüksége, kérem, keressen bizalommal e-mailon vagy +3670 948 88 99-es telefonszámon.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

74 900 Ft