MinimalART Kék-Fehér üveg dísztárgy

Nincs raktáron

Kedves Érdeklődő!

Örömmel tájékoztatom, hogy a MinimalART kollekcióm egy újabb lenyűgöző darabját is kínálom: a Kék-Fehér üveg dísztálat, amely opál üvegből készült. Ez az elegáns dísztál a kék és fehér színkombinációval és az opál üveg lágy fényjátékával hozza el otthonába a tenger és az ég nyugalmát.

Egyedi és stílusos. A dísztál letisztult vonalai és a kék-fehér színkombinációja egy modern, mégis időtlen darabot alkot, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Az opál üveg különleges fényvisszaverő tulajdonságai révén a tál minden szögből más és más látványt nyújt.

Tökéletes ajándék vagy otthoni dísztárgy. Legyen szó egy különleges alkalomról vagy egyszerűen csak arról, hogy egyedi stílust visz otthonába, ez a dísztál tökéletes választás lehet. A tál nem csak dekoratív elemként szolgál, hanem a kézműves művészet iránti elkötelezettségemet is tükrözi.

Ha érdekli ez a különleges és stílusos darab, amely a modern design és a kézműves művészet jegyében készült, kérem, keressen bizalommal a +3670 948 88 99-es telefonszámon.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

38 000 Ft