Labirintus üvegplasztika

új termék

Fedezze fel a Labirintus üvegplasztikát, egy mélyen szimbolikus műalkotást, amely a bonyolult utazást szemlélteti az önismeret és a megértés felé. Méretei 37x42x6 cm, ez a plasztika tökéletesen illeszkedik bármely térbe, mint egy gondolatébresztő központi darab.

A Labirintus jelentése: A labirintus, mint ahogy Paolo Santarcangeli írja, nem csak egy térbeli kihívás, hanem egy időbeli utazás is. Egy olyan út, ahol minden lépés számít, és ahol az idő a legfontosabb tényező. A labirintusba való belépés egy szándékos magányos útra lépést jelent, ahol a sors kihívásait és az ismeretlen szigorát fogadjuk el. Ez az út egy személyes zarándoklat, ahol a megoldás kulcsa saját értelmünkben rejlik.

A művészi kivitelezés: Minden egyes Labirintus plasztika egyedülálló, a hidegen formált üveg technikájával készült, így garantálva, hogy nincs két teljesen egyforma darab. A plasztika formái és vonalai minden egyes darabnál különlegesek és megismételhetetlenek, mintegy tükrözve a labirintus összetettségét és egyediségét.

Dekorációként: A Labirintus üvegplasztika nem csak egy művészeti alkotás, hanem egy beszélgetésindító darab is, amely tökéletesen kiegészíti otthonát vagy irodáját. Engedje, hogy ez a plasztika inspirálja Önt és látogatóit a saját életük labirintusának felfedezésére.

Ha felkeltette érdeklődését ez a különleges és gondolatébresztő műalkotás, ne habozzon kapcsolatba lépni velem.

Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

135 000 Ft
Készleten