Kék Deák Design egyedi üveg függő lámpabúra

Újdonság

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam a Deák Design egyik legújabb remekművét: a Balaton kollekció kék üveg függő lámpabúráját. Ez a lámpabúra a kézműves üvegformálás mesterségének csúcsát képviseli, ahol minden egyes darab egyedülálló formavilággal bír, köszönhetően a speciális technológiai eljárásnak.

Egyedi és lenyűgöző. A lámpabúra minden egyes darabja különleges és megismételhetetlen, így biztos lehet benne, hogy az Ön otthonába kerülő lámpabúra valóban egyedi lesz. A Balaton ihlette színek és formák visszaadják tavunk szeszélyességét és egyediségét, mintha csak a magyar tenger hullámait hozná el otthonába.

Tökéletes harmónia. A lámpabúra magassága 23-26 cm, szélessége változó, 32-36 cm között mozog, így ideális méretű bármilyen térbe. A színtiszta üveg használata nem csak egy friss és élénk megjelenést kölcsönöz, hanem a természetes szépség és a letisztultság érzetét is nyújtja.

Személyre szabott megjelenés. A lámpabúra egyedi színekben is rendelhető, így tökéletesen illeszkedik otthona enteriőréhez, legyen az modern vagy klasszikus stílusú.

Ha felkeltettem az érdeklődését, és szeretne egy valóban egyedi és stílusos függő lámpabúrát otthonába, kérem, keressen bizalommal a +3670 948 88 99-es telefonszámon.

Üdvözlettel, Deák Zsuzsanna üveg- és kerámiatervező művész

68 500 Ft